Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U BEOGRADU

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži svog oca: 'Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo'

Iva Radić Jovan Radan
Dnevnik Nove TV/Screenshot
27.04.2024.
u 09:52

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana Radana, čovjeka za kojega tvrdi da je odveo njezina oca

Iva Radić preko 30 godina traži istinu o svom ocu. Ona ga je posljednji put vidjela u Vukovaru kada je imala osam godina, a tvrdi da ga je u invalidskim kolicima tada odveo njihov susjed Jovan Radan.

Radan se u petak ujutro pojavio u Beogradu u Tužiteljstvu za ratne zločine, a tamo ga je dočekala Radić. Ona je od njega, čovjeka za kojega tvrdi da je odveo njezina oca, pokušala doznati gdje je završio njezin otac, a potresnu snimku susreta donosi Dnevnik.hr.

"Hoćeš reći više gdje mi je otac?", upitala je Radić, a Radan joj je odgovorio: "Od kud ja znam?". 

"Kako ne znaš, odveo si ga. Reci gdje su mi kosti pokojnog oca. Pred mojim očima si ga odveo", navela je potresena Radić.

 

GALERIJA Ni Milanović nije odolio: Pogledajte kako je zavirio u jedan Rafale
Iva Radić Jovan Radan
1/19

Komentara 15

FR
FraneTente1861
10:40 27.04.2024.

Da te boli srce!Ovaj Radan je bio isti ko Stanimirovic.Treba smaknuti SDSS iz Hrvatske politike.Hrvatske Srbe u politici naravno ali ne onih koji blate Hrvatsku u novine "Novosti" sto Hrvatski gradani financiraju!

VE
vecernjitip2
11:18 27.04.2024.

Srbi skrivaju i dalje istinu o nestalim Hrvatima.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
11:04 27.04.2024.

Takvih "komšija" puna je Srbija. Jedan takav, Sarap Mile, živi u Vojvodini koji je nama zapalio kuću odmah nakon ulaska vojske i teritorijalaca u selo. Da apsurd ove države bude veći APN mu je otkupio kuću i prodao jednom našem policajcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije