Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE IZ ŠVEDSKE

Baby Lasagna otkrio tri stvari koje trebamo znati o njemu, fanovi oduševljeni: 'Vrlo je skroman'

Zagreb: Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/13
27.04.2024.
u 15:09

Moja omiljena modna kombinacija je, naravno, ovaj crven prsluk i bijela košulja koje sam nosio u spotu za svoju pjesmu. Gitaru sviram već dvadeset godina. Ne sviram loše, ali nije ni odlično s obzirom na to koliko dugo sviram, kazao je Marko i otkrio da mu je najdraža pjesma "Enter Sandman" od Metallice, jer se može svirati i na akustičnoj i na električnoj gitari.

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna jučer je stigao u Malmö, a danas ga očekuje i prva proba u Malmö Areni, a na službenoj stranici natjecanja danas se predstavio kratkim videom. 

- Pozdrav svima, ja sam Baby Lasagna iz Hrvatske i ovo su tri stvari koje trebate znati o meni. Moja omiljena modna kombinacija je, naravno, ovaj crven prsluk i bijela košulja koje sam nosio u spotu za svoju pjesmu. Gitaru sviram već dvadeset godina. Ne sviram loše, ali nije ni odlično s obzirom na to koliko dugo sviram, kazao je Marko i otkrio da mu je najdraža pjesma "Enter Sandman" od Metallice, jer se može svirati i na akustičnoj i na električnoj gitari. 

"Vrlo je skroman i simpatičan, plus dobro svira gitaru. Hrvatskoj želim puno sreće. 12 bodova iz Mađarske", "Tako je skroman!  Jako dobro svira gitaru", "On je moj favorit, pozdrav iz Velike Britanije", nizali su se komentari eurovizijskih fanova. Jedan ga je usporedio i s Andyjem Bernardom iz serije "U uredu". 

Podsjetimo, Marko je jučer stigao na aerodrom u moćnom automobilu Nevera, kako i priliči jednom od najvećih favorita Eurovizije, a novinarima je ispričao kako mu je vožnja u električnom automobilu koji do sto kilometara na sat može "potegnuti" za manje od dvije sekunde bila posebno iskustvo. 

VEZANI ČLANCI: 

- Stvarno je doživljaj. Imao sam jednog prijatelje koji je imao niskog BMW-a, i mislili smo da je njegov auto brz, ali Nevera ga je debelo prešišala. Sad će mi biti dosadno u avionu nakon ovog iskustva. Nismo jurili, ali volio bih i to jednom doživjeti, da vidim kako je juriti više od 300 na sat, smijao se Marko, koji je nakon izlaska iz jurilice na nju stavio izvezeni tabletić. Rekao je i kako je u Švedsku ponio "cijeli ormar", jer u Umagu ga ipak neće biti 20 dana. Kazao nam je da prije nije osjećao pritisak, ali sad ga ipak ima. 
Osjećam odgovornost zbog ljudi koji navijaju. Pogotovo sam se naježio kad sam vidio da je cijela Hrvatska plesala "Rim Tim Tagi Dim", dodao je Marko.

VIDEO: Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije