Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahtjevan izazov

ANKETA Nameće se jedno pitanje: Tko bi trebao voditi Euroviziju u Hrvatskoj?

Zagreb: Duško ?urli? i Barbara Kolar tijekom  priprema za Ve?ernjakovu ružu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/20
09.05.2024.
u 12:30

Ako Hrvatska pobijedi na ovogodišnjoj Euroviziji, a što joj mnogi predviđaju, nameće se jedno zanimljivo pitanje - tko bi bio najbolji odabir za voditelja?

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna kvalificirao se u utorak u finale prestižne glazbene manifestacije koja se održava u švedskom gradu Malmöu. Stotine tisuća gledatelja pogledalo je njegov nastup u Malmö Areni koji je objavljen na službenom YouTube kanalu Eurosonga. 

Kladionice su mu već neko vrijeme naklonjene, a portal Eurovisionworld.com kaže da "Rim Tim Tagi Dim" trenutno ima 41 posto šanse za pobjedu. Ostvare li se predviđanja kladionica i postanu li dosita stvarnost, Baby Lasagna pobijedit će i u Hrvatsku donijeti Euroviziju. To svakako znači da će organizatori za njega trebati pronaći i voditelje... U našoj anketi dajte glas omiljenoj javnoj osobi, voditeljici ili voditelju kojeg biste voljeli vidjeti u toj važnoj ulozi domaćina. 

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 13

OT
otrovnijezik
13:04 09.05.2024.

Nitko od navedenih. Trebaju nam mladi, zgodni, bez govorne mane koji znaju strani jezik a i brzo se snaći u izvanrednoj prilici. Ima ih ali ne mogu doći do izražaja zbog navedenih.

CR
crodux
13:08 09.05.2024.

Marku Lasagni svaka čast, al molim te nemoj pobijediti, budi drugi!! Ne bih volio, da ono što sam tamo vidio kroči Svetim Hrvatskim Tlom!!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:07 09.05.2024.

Ivan Pernar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije