Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 47. GODINI

Preminuo bivši košarkaš Cibone. Nakon teške bolesti izgubio je bitku

Screenshot: Youtube
10.05.2024.
u 11:21

Prije nekoliko tjedana objavio je potresnu fotografiju iz bolničke postelje, a sad je potvrđeno da je izgubio život

Nekadašnji košarkaš Cibone, Corey Williams preminuo je u 47. godini života. Williams je za Cibonu igrao u prvoj polovici 2008. godine. Krajem 2023. godine bila mu je dijagnosticirana zloćudna bolest, postalo je poznato da boluje od raka debelog crijeva, a bolest je već tada bila uznapredovala, u četvrtom stadiju.

- Cibona je dovela 31-godišnjeg tamnoputog Amerikanca koji igra na pozicijama 1-2, što bi se košarkaškom terminologijom nazvalo "combo guardom' pisalo je 2008. u hrvatskim medijima. 

Williams je rođen u New Yorku, a zagrebačka publika pamti njegovu partiju u Draženovom domu protiv Partizana. Beograđanima je ubacio 26 poena, a tom se prilikom Cibona plasirala na završni turnir ABA lige.

„Jedna od najboljih prijateljica je pozvala i rekla: ‘Corey, nešto nije u redu, moraš ići, hitno te moraju zbrinuti i provjeriti’. Doktorica se vratila i rekla – sve je u redu, samo si se preforsirao. To mi je rekla! A ja kažem: ‘Pa to sam točno i ja pomislio'“, ispričao je Corey o svojoj borbi, a onda na nagovor prijateljice otišao u bolnicu.

„Zadržali su me preko noći, liječnik dolazi u moju sobu, nikad to neću zaboraviti, 3.30 ujutro. ‘Gospodine Williams, imam veoma loše vijesti, imate rak u četvrtom stadiju. Žao mi je što vam to moram reći’. Probudio sam se i rekao – ponovi to opet. Ponovio je i dijelu mene je laknulo jer sam znao što mi je. Sljedeće su bila pitanja koliko ga već dugo imam. Onkolog je potom rekao da moramo odmah djelovati“, ispričao je košarkaš prošle godine.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
19:42 10.05.2024.

ovaj stroj u medicini vidim samo na internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije