Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA BANOŽIĆEVE VERZIJE NESREĆE

Prometni stručnjak: Banožićeva priča teoretski je moguća. Ovo nije rutinska nesreća

20.05.2024.
u 16:03

„Prema tragovima Banožić je počeo kočiti naglo na desnoj strani ceste, dok je još uvijek bio u svom prometnom traku. Zbog čega je on to učinio, a uz to počeo motati i na lijevo, to je jedan veliki upitnik koji će se narednih, bojim se ne mjeseci, nego godina rasvjetljavati na sudu“, kaže vještak za promet Goran Husinec, dok komunikologinja Ljiljana Buhač kaže: „Vidjelo se kako više žali sebe i cijelu situaciju oko sebe nego preminulog ili njegovu obitelj“

Komentara 45

LJ
ljudemisi
16:38 20.05.2024.

Glavni krivac za nastalu nesreću je slučajni štetočina koji je neprestano, svakom prilikom maltretirao Banožića. Sada će se pila okrenuti jer dolazi Turudić.

Avatar Grga
Grga
16:56 20.05.2024.

Gradimir Cacic nije bio mediski progonjen a poginula dvojica.

LO
Lojzek1967
18:53 20.05.2024.

E moj narode...tko ti je kriv...sami smo odabrali ovu lopovsku gamad...misli li tko da bi bio u drugčijoj poziciji da HDZ-ovac koji je visokorangiran, ubije nekog iz obitelji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije