Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NEMOGUĆE

Kaosu u Hajduku kao da nema kraja: S Poljuda nakon svega što ih je snašlo povlače očajnički potez?

Split: Torcida trči pored igrača Hajduka
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
05.04.2024.
u 09:35

U Hajduk može doći vratar koji trenutačno nema ugovor. Pitanje je koliko takvih vratara uopće ima na tržištu i je li ijedan bar približno kvalitetan da bi branio za Hajduk do kraja sezone

Hajduk je rezultatski na konopcima. Drži Splićane još samo pomisao da bi eventualnom pobjedom na Rujevici u nedjelju ponovno zakomplicirali situaciju u HNL-u. Trenutačno za Rijekom zaostaju sedam bodova, bježi im i Dinamo koji ih je u proteklih tjedan dana dvaput porazio. Petković u prvenstvu, Kulenović u Kupu za dva puta po 0:1. 

Nije samo to problem, Hajduk u nedjelju ima more ozlijeđenih igrača koji mu neće moći igrati u Rijeci ili će morati igrati ozlijeđeni. Prije svega, zna se da na Rujevici neće igrati Zvonimir Šarlija koji ima tri žuta kartona. A ozlijeđeni su, što teže, a što lakše – Lovre Kalinić, Marko Livaja, Filip Uremović, Mihael Žaper i Dario Melnjak, a neće biti ni mladog vratara Borne Buljana koji se ozlijedio igrajući za Hrvatsku U-19 ovoga ožujka.

Upravo je na vratarskoj poziciji kritično za Hajduk ovoga trenutka. Lovre Kalinić ima problem s laktom zbog kojeg je morao izići na derbiju u Kupu. Ivan Lučić već je bio programiran za operaciju koljena pa je ipak stao na vrata umjesto njega, a već smo naveli da je i mladi Buljan out zbog ozljede. To znači da će jedina alternativa ozbiljno načetom Lučiću biti mladi, 17-godišnji vratar juniorske momčadi Raul Bezeljak.

Hajduk ipak može povući potez kojim bi osigurao dolazak novog vratara. Naime, dopušteno je do 30. travnja, svima, ne samo i Hajduku, angažirati igrača koji je slobodan. Dakle, u Hajduk može doći vratar koji trenutačno nema ugovor. Pitanje je koliko takvih vratara uopće ima na tržištu i je li ijedan barem približno kvalitetan da bi branio za Hajduk do kraja sezone.

Split: Torcida trči pored igrača Hajduka
1/106

S Poljuda bi tako mogli povući očajnički potez. Ili to ili će se nadati da će Ivan Lučić što dulje moći izdržati s već ozbiljno načetim koljenom koje bi operirao da ima drugih zdravih vratara u Hajduku. Inače, Lučić je i takav, pod ozljedom, branio izvrsno protiv Dinama, bio je najzaslužniji za to što Hajduk nije ozbiljnije nastradao u kup-dvoboju.

Ključne riječi

Komentara 13

JA
JapaRuda
12:08 05.04.2024.

Glavna ekipa iz udruge naš Hajduk u stvari opće ne navija za Hajduk nego za partizan

NI
niko63
14:38 05.04.2024.

Eto što znači pošteno suđenje samo na dvije utakmice i Hajduk se raspada.

Avatar Idler
Idler
12:42 05.04.2024.

A i obvezno vrnut domače suce inače nebu več nit elvera, nit kartona protivniku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije