Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Titulu homofoba godine Zagreb Pride sada može dodijeliti samome sebi

19.04.2024. u 07:30

Uvjereni u svoju pravednost, nameću svoja uvjerenja milom ili silom, pri čemu ova druga varijanta prelazi u inkviziciju. A inkvizicija nikad ne proganja strance i inovjernike, nego svoje

Komentara 10

KR
kruno100
08:24 19.04.2024.

što nekog pali nije i ne bi trebo biti moj problem. Meni je problem kada iz svoje seksualnosti rade cirkus i nešto što bi se trebalo slaviti.

OS
OSTASHA
08:08 19.04.2024.

Kakva je to uopće riječ "homofob"? Sumnjam da se itko boji tih ljudi, a fobija znači strah. Ljudi se njih ne boje nego im se jednostavno gadi čin da dvojica dlakavih muškaraca imaju spolne odnose.

SL
Slaven
10:31 19.04.2024.

Ili si muško ili si žensko. To je biološka datost definirana prilikom začeća. To je ono što jesi, na to ne možeš utjecati, niti mijenjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije