Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR REZ

Đoković nakon razlaza s Goranom napravio još jedan radikalan potez, bilo je jasno da će to učiniti

FILE PHOTO: Australian Open
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/3
28.04.2024.
u 12:20

Nema sumnje, srpski će tenisač pokušati napraviti sve da si spasi sezonu u kojoj još nije osvojio niti jedan turnir

Nakon što je prije kakvih mjesec dana svijetu objavio da više ne surađuje s Goranom Ivaniševićem, najbolji svjetski tenisač Novak Đoković nastavlja čistku u svom pratećem timu. Nema mira u taboru srpskog tenisača pa je tako nakon Ivaniševića "ceh platio" i Đokovićev dosadašnji kondicijski trener, Talijan Marco Panichi.

Da se suradnja s Panichijem bliži kraju bilo je jasno u polufinalu nedavno održanog turnira iz Masters serije u Monte Carlu. Ondje je prilikom poraza od Caspera Ruuda Đoković nekoliko puta psovao na talijanskom jeziku. Vikao je, između ostalog i "quattro, quattro!" te "porca miseria". Te su poruke bile upućene izravno Panichiju.

Đoković bi sada mogao angažirati svog bivšeg stručnjaka za fizičku spremu, Gerharda Gritscha, s kojim je već radio od 2009. do 2017. godine. Nema sumnje, srpski će tenisač pokušati napraviti sve da si spasi sezonu u kojoj još nije osvojio niti jedan turnir. Đoković i Gritsch već su viđeni kako treniraju zajedno pa se pretpostavlja da je samo pitanje kada će ga Đoković i službeno priključiti svom trenerskom timu.

Đoković se priprema uglavnom za tri preostala Grand Slam turnira ove sezone, a glavni cilj mu je i uzimanje olimpijskog zlata u Parizu, jedine velike medalje koja mu u karijeri još nedostaje. U te pobjede krenut će s potpuno novim ljudima iza svojih leđa. Dok se ime novog (starog) kondicijskog trenera već zna, pitanje je koga će Đoković angažirati kao glavnog trenera nakon Ivaniševićevog odlaska.

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
12:38 28.04.2024.

Pak o ... Do gda tak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije