Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV NASTUP!

Baby Lasagna izazvao je euforiju u finalu, a ovo su komentari na Youtubeu: 12 bodova za Hrvatsku

Malmo:  Baby Lasagna na generalnoj probi uoči finalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/15
11.05.2024.
u 23:10

Kad je rekao "Dance with me Europe" cijela dvorana plesala je s Markom i pjevala "Rim Tim Tagi Dim".

Baby Lasagna je rasturio na eurovizijskoj pozornici! Izazvao je pravu euforiju u publici, publika je cijelo vrijeme pjevala s njim uglas i ovakvu podršku tijekom finala nije imao nijedan izvođač.

Devet tisuća ljudi u Malmo Areni plesalo je u ritmu "Rim Tim Tagi Dim" i svi su plesali na koreografiju koju Marko Purišić izvodi na svoj hit i njegov nastup su popratili velikim pljeskom. Kad je rekao dance with me Europe cijela dvorana plesala je s Markom i pjevala "Rim Tim Tagi Dim". 

U komentarima na Youtubeu gdje se prenosi uživo Eurovizija na njihovom službenom komentaru nakon Markovog nastupa zaredali su se komentari pohvale i svi najavljuju svoj dolazak u Zagreb. - Sljedeće godine vidimo se u Zagrebu. Hrvatska je najbolja. 12 bodova za Hrvatsku! Bravo Hrvatska! Hrvatska je pobjednik. Glasajte za Hrvatsku da pobijedi!

- Nisam se naspavao i tako treba biti za finale. Laska mi što me publika doživljava kao miljenika, ali čekat ćemo kako će sve proći danas i hoće li me voljeti i nakon finala, šalim se naravno. Svi mi govore kakva je ludnica u Hrvatskoj i super da je tako.  - uz osmijeh je ranije danas rekao Baby Lasagna okupljenim novinarima prije nego što se uputio u Malmö Arenu na probu uoči večerašnjeg finala. Uoči samog finala na svom Instagramu objavio je i emotivnu zahvalu svim obožavateljima.

Mrle poslao poruku podrške Baby Lasagni za finale: 'Večeras zakantaj onako kako ti znaš!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije