Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi Argetin okus za junior gurmane: Kokošja prsa na žaru od sada su dio gastronomske avanture

argeta
21.03.2024.
u 08:00

Slijedeći filozofiju korištenja samo najkvalitetnijih sastojaka, Argeta junior lansirala je novu paštetu – kokošja prsa na žaru. Nova paošteta sadrži samo odabrane kvalitetne komade kokošjih prsa, uz dodatak prirodnih začina, bez konzervansa, pojačivača arome i umjetnih boja.

Opće je poznato da se na ovim prostorima izuzetno voli i cijeni ovaj poseban okus i šarm roštilja, bez kojeg gotovo da ne može proći obiteljski ručak ili druženje. Odmalena smo navikli na specifičnost aroma roštilja, pa je iz tog razloga tvrtka Argeta odlučila dati svoj doprinos i napraviti paštetu, koji će vaša djeca zasigurno obožavati.

Prilikom izrade paštete za naše najmlađe, Argeta se posebno brine o prehrambenom profilu i bogatstvu bjelančevina, a istovremeno zadržava savršen okus, zbog čega vaša djeca jedva čekaju doručak, večeru ili užinu. Situacija je ovaj put identična, a sve kako bi se omiljeni okus iz ove regije, kokošja prsa na žaru, spakirala u paštetu i tako napravila revolucija u ovoj kategoriji.

Najbolje od svega je to što se za kreiranje ovog okusa nije pitala samo Argeta, već i njeni najdraži potrošači – naši najmlađi. Od njih se tražilo da ocijene novi okus, a kokošja prsa na žaru su pobijedila.

Nije ni čudo da je ovaj okus proglašen najboljim, ako uzmemo u obzir činjenicu da je roštiljanje jedan od najstarijih načina pripreme hrane na ovim prostorima. Naime, postoje podaci koji kažu da su prve roštiljade održane prije oko 30.000 godina, te da je Srednja Europa kolijevka roštiljanja. Slijedeći dobre ukuse koje su naši preci obožavali kroz tradiciju iz našeg kraja, stvorena je nova pašteta Argeta.

Odabran od strane najmlađih i namijenjen prvenstveno njima, Argetin novi okus, kokošja prsa na žaru, bezbrižan je mali obrok koji će razveseliti njihova nepca i oživjeti svaku dječju avanturu.

Nadmašujući sva očekivanja i podižući ljestvicu kvalitete i okusa za još jednu naprednu razinu, Argeta nastavlja pokazivati svoju jedinstvenost specifičnom inovacijom, koja već oduševljava i najmlađe i najstarije ljubitelje ovog brenda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije